Colier cu pandant din portelan pictat manual cu aur, montat in argint aurit, cu cristal si perle Swarovski.
1
Wagner arte frumoase si povesti

“Synthesis” păstreaza stilul de inspirație Art Nouveau și Art Deco și vine cu un plus de strălucire datorită cristalelor ce reprezintă unul din motivele noii colecții. Pictura manuală a Anei Wagner menține o linie clasică dar totuși foarte actuală în peisajul accesoriilor industriei fashion.

Aurul si platina domină cromatica întregii colecții și sunt parte din poveste, aplicate prin pictura manuală. Toate bijuteriile sunt montate în argint și aur. Pentru prima dată în istoria bijuteriilor semnate Wagner, apar perlele ce dau prospețime colecției.

Artista Ana Wagner dezvăluie felul în care a luat naștere această colecție: “ Bijuteriile Wagner trec printr-o perioadă de epurare și simplificare a formelor și decorurilor încât stilul devine minimalist, în trenduri, pastrând totodată amprenta atelierului nostru.”

„Synthesis” este un melanj de materiale prețioase - aur, platină, porțelan, cristal, argint, perle, mai apoi transformate de către ‚alchimista’ Ana Wagner într-o colecție strălucitoare și spectaculoasă” declara Irina Wagner despre colecție.