Wagner arte frumoase si povesti

Wagner Arte vă prezintă noua colecție „The Journey. Childhood//Călătoria.Copilaria”, realizată de Ana Wagner.

Este cea mai spectaculoasă și strălucitoare colecție de bijuterii din portofoliul deja consacrat al Anei. Ideea de la care a pornit această colecție și mesajul ei sunt cel puțin la fel de prețioase ca pietrele, porțelanul pictat și metalele din care sunt făurite piesele de bijuterie: Călătoria spre Copilărie pentru redescoperirea Iubirii în stare pură. Fiecare piesă de bijuterie din această colecție este o călătorie în sine spre sentimentul iubirii primordiale cu care ne-am hrănit în anii copilăriei, un drum marcat de simboluri pe care artista le-a descris într-o hartă sui-generis.

Cele cinci simboluri desenate și explicate prin adnotări de Ana - Cercul, Casa, Sfera, Piatra fațetată și colorată, Inima - se regăsesc transpuse și montate în fiecare piesă de bijuterie a colecției. Fiecare își spune partea ei din povestea copilăriei regăsite, așa cum a mărturiseste Ana Wagner că a visat-o dorit-o și, iată, realizat-o: "Îmi face de fiecare dată bine să-mi revizitez copilăria. Mă întorc astfel la sursă de Iubire în stare pură și de acolo, deseori, mă hrănesc. Cea mai puternică amintire cu care trecem prin viată este iubirea cu care, copii fiind, ne-au hrănit și ne-au ocrotit părinții și bunicii noștri. Viața însăși este o călătorie către tărâmul iubirii. Din prima zi în care vedem lumina zilei începe această minunată Aventură a vieții ce se naște din Iubire și se indreaptă către Iubire, prin Iubire. Oare ce ar fi lumea în care trăim fără acest divin sentiment? Oare ce s-ar alege din copil dacă nu ar simți nici o clipă iubirea, hrana lui primordială?”

Colecția "The Journey. The Childhood" conține, în prima ei formulă, 25 de piese (coliere, broșe, cercei, brățări, inele) toate realizate manual în tehnica picturii manuale. Montajul curajos și inedit al pietrelor prețioase cu porțelanul și metalul, culorile splendide și vii sunt cartea de vizită a designului acestei colecții.