Irina Wagner
Irina Wagner
Wagner arte frumoase si povesti

   Irina este creierul afacerii "Wagner Arte frumoase si povesti". Este sora artistei Ana Wagner si partener la Wagner Arte din 2006. A absolvit facultatea de Marketing ASE si un MBA la Open University. Este pasionata de prezent, arte, sport si calatorii. Isi doreste sa ajunga milionara la batranete.

   Irina se ocupa de managementul si de PR-ul firmei, de promovarea creatiilor surorii sale. Ana spune ca sora sa este cel mai bun "galerist".

   Economist de meserie, Irina a venit cu rigoarea planurilor de afaceri si cu calculele. Fiecare pas al dezvoltarii firmei a fost gandit de Irina iar decizia a fost luata dupa consultari cu Ana. Cele doua surori se completeaza reciproc. Arta si bussinesul nu se exclud, mai ales cand e vorba de o afacere de familie.

   Irina se ocupa si de promovarea creatiilor Wagner si a reusit sa aduca notorietate brandului. Este maestrul de ceremonii: festivitati de lansare a noilor colectii, expozitii extraordinare, evenimente comune cu alti artisti-designeri sunt puse la cale de Irina pana in cele mai mici detalii.

   Ideea de a organiza evenimente culturale in showroom-ul "Wagner arte"
i-a apartinut Irinei. Si aceste evenimente care au avut loc - de la expozitie de fotografii, lansare de carte, la prelegeri despre gradinile de la Versailles – au dat un plus de farmec si atractivitate spatiului din Dr. Gheorghe Marinescu nr.4.