Colier `Nisa no.1`
Colier din argint aurit, cu pandante din portelan pictate manual cu aur, montate in argint aurit, cu pietre moonstone si citrine naturale.
1
1 2 3 4 5 6 7
Wagner arte frumoase si povesti

 

Prin colectia de bijuterii “Gradina cu Giuvaiere III”, artista a rafinat ideile initiale de bijuterii, a gandit modele noi, a epurat si a slefuit formele de baza si a creat astfel noi piese de arta. Piesele de bijuterie semnate Ana Wagner sunt aduse la rang de arta datorita decorului original asternut pe portelan, realizat prin tehnica clasica de pictura peste glazura, tehnica intilnita si in marile manufacturi de portelan din lume.

   Temele favorite ale artistei precum gradinile si peisajele fantastice scot piesa de portelan din conventional si o transforma intr-o podoaba care-ti da sentimentul ca in ea exista un intreg univers (cel al artistului fauritor si al publicului) pe care ti-ai dori sa il lasi mostenire urmasilor. Este vorba despre acel tip de bijuterie care inspira mister prin décor, frumusete prin alaturarea portelanului cu pietrele si metalele pretioase si trainicie prin montura din argint sau aur, realizata la un nivel inalt de finisaj.

   Descoperim in aceasta linie de bijuterii povesti spuse pe portelan cu gradini paradisiace si peisaje fantastice, de data aceasta de inspiratie mediteraneana si nipona – o imbinare inedita de surse de inspiratie si stiluri,. Cromatica gasita pe portelan, intr-un dialog rafinat  cu pietrele pretioase  ca opalul, safirul sau rubinul, ne incinta vazul si sufletul. Aceasta imbinare dintre portelanul pictat si pietrele naturale este un joc al culorilor si stralucirilor rar intilnit care ne transporta fie in insoritul Provence, fie in lumea  stampelor japoneze.

   Bijuteriile Wagner Arte Frumoase si Povesti deschid o noua viziune in lumea bijuteriei de lux prin design inedit si prin calitatea de inalt nivel a finisajului pieselor de podoaba. Nu in ultimul rand, ele sunt obiecte unicat si potenteaza calitatea principala a portelanului, aceea de a fi transmisibil din generatie in generatie.